Kalenderluke nr 15. Slik svever du av kjærlighet.

Jeg er så glad for at jeg kan dele hyggelige stunder med min bedre halvdel. Vi har heldigvis min største hobby til felles. Nemlig trening.

Blant familiene våre så er vi mest kjent for at vi er store konkurransemennesker, vi liker å trene og teste hvem som er sterkest i ulike øvelser. Han er jo nesten to meter og ganske trent, men jeg har opplevd det å vinne over han i ulike øvelser. Men, det aller viktigste, er at vi har det gøy sammen. Vi er ikke redd for å ha det gøy, for å si det slik. Her lo vi skikkelig. Jeg gikk på trynet i veggen et par ganger fordi jeg hadde selvutløseren i venstre hånd. Å hånden måtte jeg løfte opp for å klare å trykke på knappen. Og ja, det kunne jo ha endt litt stygt. Men, jeg er like hel.

 

 

Og se så rett jeg ligger. Det ble jo skikkelig bra.

 

Det blir vel ikke mer moro enn hva man gjør det til selv?

 Nå i den siste tiden har vi bare sett hverandre så vidt i helgene, da har ei reist bort i ukedagene på jobb. Det er fort å bli vant til å sitte alene, men det er helt klart noe som mangler. Jeg tror det å ha avstand inni mellom er sunt, bra og man setter ekstra stor pris på hverandre for den tiden man faktisk får sammen.

 

To do list.

 

1.Ikke vær redd for å være barnslig og si rare ting. Jeg gjør det hele tiden, og jeg tror han synes jeg er litt sjarmerende.

2. Vis omsorg og gi av deg selv.

3. Slipp kjæresten din fri. Ikke hold han igjen dersom han virkelig har tro eller har lyst til noe. Selv om det noen ganger sitter langt inne.

4. Sett av tid til kun dere to der dere gjør andre ting enn å ha en data i fanget eller en telefon i hånden. Eller ha noen andre til stede hele tiden.

5. Gi og ta.

6. Kos dere sammen med en stor K.

 

Nyt tiden fram mot jul. Ikke stress for mye.

 

 

 

#Helse #Trening #Kjærlighet #Kjæreste #Mobilitet #iJul #Desember #Stress #Forhold 

-Randi Annette-

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg