Kalenderluke nr 16. Dette er et must før en treningsøkt.

Det er mange diskusjoner om hva man bør spise før en treningsøkt. Noen mener at det ikke er nødvendig, og at man forbrenner mer fett hvis man ikke spiser før trening. Selv har jeg ikke kompetanse til å fortelle hva som er rett og galt, men personlig så opplever jeg at en treningsøkt uten noe som helt i lagrene, gjør meg uvell, svimmel og jeg føler ikke jeg får til å prestere like godt. Så hva du gjør eller hva folk sier, så holder jeg meg personlig til hva min egen kropp trives best med. 

 

Dette er et sponset innlegg.

 

 

Og som en liten overraskelse, puttet jeg en liten neve med store havregryn. Og grunnen til det? Havregryn før trening har aldri skadet, Jeg liker å bruke havregryn så mye jeg kan.

 

I dag er det fokus på rumpa når det kommer til treningsprogrammet. Før elsket jeg knebøy. Nå? Nå er jeg ikke så glad i den lengre. Blitt litt lei. Men, det må gjøres. Husk å følg med på min instagram og bloggen min. Jeg er nemlig med i et prosjekt sammen med Hollywood-treneren, Cornelis Elander.

 

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#Noka #Nokadietten #Diett #Helse #Trening #Corneliselander #Iformmedcornelis #Tips #Sunn #Desember #Inspirasjon #Sport #Sportsshake #Sponset #Sponsor #Kalender #Julekalender

-Randi Annette-

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg