Kalenderluke nr 17. Detter er en bra tights.

Markedet i dag er stort når det kommer til treningklær da det er mye å velge i. Jeg har treningstights fra 200,- til 800,- og jeg må si at det er verdt pengene å kjøpe noe med litt høyere pris, som igjen varer lengre. Jeg vasker de mye da jeg trener veldig mye og er det noe jeg vil, så er det å anbefale dere treningsklær som er verdt pengene. Dette er rett og slett et tips dersom dere skal unne dere selv en ny tights eller gi det i gave til noen.

Dette er et sponset innlegg. 

 

Her har dere en av mine tightser fra BRAZFIT. Denne er litt høy i livet og den sitter skikkelig godt på. Den er veldig behagelig og den er like god på trening som i sofaen.

En bra tights for meg er: En tights som står i stil med prisen. Altså, en god og bra tights som holder seg fin etter noen vask. Den skal ikke være gjennomsiktig og den skal sitte så godt at jeg slipper å være redd for at undertøyet mitt stikker fram. Den må gjerne være fargerik og fresh, men kvaliteten kommer før designe.

 

Husk å se på min instagram, @Randiae. Legger stadig ut videoer og bilder fra mine treningsøkter.

 

 

Fortell meg gjerne hva en god tights er for deg

 

 

#Sponset #Reklame #Brazfit #Treningsklær #Treningstoy #Helse #Jul #Desember #Motivasjon #Inspirasjon #Tights #Blogg #Blogger

 

-Randi Annette-

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg