Cornelis Elander. My hero.

Jeg er i dag på Nettavisen.no på Side 3 der Cornelis Elander har skrevet om meg og de to andre som er med på et stort prosjekt. 

 

 

 

Dette er noe av det som står i dagens innlegg på bloggen til Cornelis Elander

La oss gjøre Norge til verdens sunneste nasjon [igjen]
Deltagerne i prosjektet #IformMedCornelis er nå altså godt i gang, og alle sammen har så langt satt flere personlige rekorder og fått til helt sinnsyke resultater!

 

 


Selv føler jeg at dette har gitt meg enormt mye. Noen har gitt tilbakemelding på at det ikke er så imponerende da jeg er veldig sprek ifra før, og at de har blitt mer imponert dersom han har valgt folk som har vært late og ikke særlig i form. Jeg ser den, men samtidig så har ikke jeg gått på tre julebord og ikke spist julemiddag, ikke drukket et glass rødvin eller tre hvis det ikke hadde vært for dette prosjektet. Jeg har nemlig vært i selskap, julebord og lignende uten å røre så mye som et ribbestykke eller en øl. Det hadde jeg gjort dersom det ikke var for dette prosjektet. Og ja, jeg er sprek, har normal vekt, er sterk og har en sunn kropp. Det skader ikke å spise julemat og nyte denne høytiden. Men, det er nå jeg har giv og en sjanse til å vise meg selv hvordan jeg kan forme kroppen min. Se hva jeg kan få til. 

 

Så takk til Cornelis Elander for at du valgte meg. Jeg er evig takknemlig for det og jeg unner deg alt godt. Du får mye hets fordi du tør å stå fram og si hva du mener. Det er veldig enkelt å skylde på ting for å ikke oppnå resultater. Selv er jeg en person elsker å nyte god mat og drikke, men det å teste seg selv, oppnå slike resultater som jeg har, er virkelig verdt det. Det er snakk om 12 uker av hele mitt liv. Det kan jeg faktisk klare.

 

 Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her. Del gjerne innlegget.

 

#Nettavisen #Iformmedcornelis #Corneliselander #Helse #Trening #kosthold #Norge #Jul #Desember #side3 #trener 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg