Jeg er et svakt menneske, jeg også.

Det har vært noen fine dager her på Frøya og jeg koser meg skikkelig. Slapper av maksimalt, noe kroppen min har veldig godt av. Kjenner litt på en dårlig samvittighet når det kommer til matematikken. Bøkene er med, men det er skikkelig vanskelig å finne motivasjonen til å sette seg ned. Men, jeg må virkelig ta tak i det. Det er så godt å bare være i havgapet og ikke stresse med noe. Kjenner jeg liker det litt for godt.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Det å spise det vanlige frokostmåltidet mitt var også etterlengtet. NOKA musli med ekstra lett melk. Det har vært noen gode og lange måltider ved frokostbordet nå i jula, noe jeg virkelig har satt pris på. Men, når man legger seg mett og våkner mett, er det på tide å ta tak i kosten igjen.

 

 

 

Jeg er skikkelig glad i god mat og hygge. Så jeg har virkelig koset meg. Ingen alkohol, men jeg har unnet meg litt sjokolade på tross av prosjektet med Cornelis Elander. Jeg er et menneske jeg også. Og jeg vil ikke fremstå som at jeg har klart meg uten dette nå i juletiden, når jeg ikke har greid det. Så derfor forteller jeg det slik som det er.  Men, jeg har trent 21 dager av 28 dager i desember.Og det er stor mulighet for at det blir i dag også. Så treningen har jeg vært flink på. Alkoholen også. Men, sjokoladen nå i jula har jeg vært svak for. Men, som dere vet, er jeg skikkelig svak for sjokolade. Så det at jeg greide meg uten sjokolader å flere uker nå før jul, er jo et under i seg selv.

 

Jeg er et svakt menneske, jeg også. Ha en fortsatt fin dag.

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Reklame #Musli #Frokost #Oppskrift #Sunn #Jul #Desember 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg