Bilder av meg fra fotoshoot.

Jeg hadde en fotoshoot og her får dere se noen av bildene. Jeg synes de ble veldig kule, med tanke på at de er hjemmesnekret. Eller, hva sier du?
Bildene ble tatt av meg med mitt kamera og selvutløseren.


Jeg synes foto er utrolig gøy. Jeg liker både det å ta bilder og det å stå foran kamera, men når det gjelder å bli tatt bilder av andre jeg ikke kjenner så godt, da er det straks litt skummelt. Men, man kommer inn i varmen fort dersom fotografen gir selvtillit og skryter litt inni mellom. For jeg har nemlig blitt fotografert av en fotograf her i byen som var mindre hyggelig. Men, for en utrolig flott erfaring det er å ha med seg videre, tenker nå jeg.

 

Nå skal jeg fortsette å nyte den deilige frokosten min og en kopp kaffe. Og den frokosten jeg lagde nå skal jeg blogge om senere, fordi den ble skikkelig godt. Alt som blir bra, må deles med dere vet dere. Slik er det bare. Og kanskje jeg skal benytte anledningen til å spørre dere lesere om hva dere ønsker jeg skal blogge om? Alt er relativt og det finnes ingen dumme spørsmål. Slå dere løs.

 

You’re amazing.

 

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her. 

 

 

 #Fit #Fitness #Foto #Helse #2016 #Vinter #januar #Blogg #Mote #Blogger #Pose #Posering #Instagram #fotoshoot #Shoot #Trondheim #Fotograf #Modell #Ghd

-Randi Annette-

 

6 kommentarer

Siste innlegg