Jeg er på Side3 Nettavisen.no med Cornelis Elander.

Jeg er på Nettavisen.no, side3 og det er utrolig gøy å få så utrolig mange fine meldinger ifra folk der ute. Det er snakk om følgere av bloggen, min instagram, kunder, venner og familie. Det gjør veldig godt og det betyr utrolig mye for meg. Jeg har tross alt lagt sjelen min i dette og jeg synes selv jeg har oppnådd fantastiske resultater. For meg var målet å bli mer markert og sterkere.

 

Og jeg synes jeg har bestått den prøven.

Det er ikke mange ukene igjen av prosjektet med Cornelis, men hvem vet hva jeg finner på etter det. Verden har mye å by på og jeg er veldig nysgjerrig på hva mer den kan vise meg. Jeg er opptatt av utvikling når det kommer til det å lære mer om seg selv. Og jeg er sulten på å se og prøve det jeg ikke har gjort hittil. Men, trening og fokus på helse, det kommer jeg aldri til å slutte med.

Jeg får stadig høre at jeg trener for mye og at jeg må slappe av. Men, for meg så er kroppen min vant med å kjøre seg hardt fem dager i uken. Jeg startet ikke med det, men kroppen min er såpass vant nå så den takler det. Jeg startet med 2-3 økter for litt over tre år siden. Og de siste par årene har jeg trent alt ifra 3-8 økter i uka, men jeg synes at fem økter er greit å ha som mål. Da jeg trente så mye som 8 økter, var det fordi jeg skulle gradere meg innen Jujitsu. Det krever enorm mye, og man får det man betaler for. Man blir dyktig når man legger til godviljen, pluss litt til.

Så det å gi en innsats, ha tro på seg selv, så kommer man langt. De som sitter der å snakker stygt om kroppen min fordi jeg har synlige muskler, eller for at jeg trener for mye, de skal vite det at jeg bruker den energien godt. Det gjør bare at jeg vil fortsette. Det bryter meg i så fall ikke ned, men det bygger meg heller opp. For jeg vet hvor mye det kreves og det er tvert i mot noe å være flau over. 

 

Har du fått mye tyn for at du trener mye eller for hvordan din kropp ser ut? Legg gjerne igjen en kommentar og fortell hva du synes om det. Jeg filmer og tar fortsatt bilder i løpet av dette prosjektet så jeg håper dere har lyst til å gi meg støtte og følge meg på veien. Hadde blitt veldig glad dersom dere følger min bloggside på facebook og min instagram. @Randiae.

 

 

 

#Corneliselander #Cornelis #Iformmedcornelis #Hollywood #prosjekt #Fitness #Helse #Trening #Motivasjon #instagram #Blogg #Diett #nettavisen #Trondheim #blogger #ftinessblogg

-Randi Annette-

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg