Gårsdagens lille happening.

Det ble nok en fantastisk dag i går, sett bort ifra en ting som satte en liten demper. Jeg våknet med et hode som dunket og jeg følte meg ikke helt pigg, men jeg bestemte meg for å dra på trening, men da halvere økta og heller ta litt færre reps. I knebøy så ville jeg teste meg selv litt, når jeg uansett ikke skulle følge programmet mitt slavisk. Jeg har før prøvd å løftet min egen kroppsvekt ti ganger, men ikke tjue. Så da lagde jeg en liten utfordring til meg selv, nemlig det å ta min egen kroppsvekt som er ca 60kg i knebøy, tjue ganger. Skal ikke si at det var super lett, for det var ikke tilfelle. Men, det som var tyngst var å gjøre det tjue ganger. Jeg er veldig glad i det å løft tungt, men da ikke så mange flere reps enn 6-8. Men, man kan ikke bare gjøre det man synes er gøy hele tiden. Litt utfordringer må det være.

 

Også fikk jeg masse hyggelige meldinger og snapp av venner som hadde sett meg i avisen, Hitra-Frøya og på nettet. Det var hyggelig. Jeg får se avisen selv i dag, så jeg gleder meg til å vise dere som ikke har sett det og fortelle mer om det også.

Dette blide ble tatt forrige uke.

På jobb skjedde det også noe gøy som jeg skal få vist dere senere når jeg har litt bedre tid enn akkurat nå. Jeg har farget håret mitt, og det en del mørkere. Jeg måtte se meg selv i speilet to ganger da jeg stod opp for jeg hadde glemt at jeg hadde gjort det. Det kan skje den beste.

Nå sitter jeg å spiser havregrynsgrøt med sjokoladesmak som har et høyt innhold av proteiner. Veldig godt, faktisk. Spesielt for meg som elsker sjokolade. Jeg er vel i overkant glad i det. Jeg misunner de som ikke er glad i kaker og søtsaker. De vet ikke hvor bra de faktisk har det. Jeg spiser med øynene til vanlig, men i dette prosjektet har jeg vært veldig flink til å hold meg unna. Så klapp på skulderen til meg selv.

 

Ha en fin dag, med eller uten sjokolade.

 

#Trening #Helse #Hår #Foto #Shoot #Fotoshoot #Mote #Fashion #Trondheim #trdby #Blogg #Januar

-Randi Annette-

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg