Se min hårete forandring. Masse bilder.

For et kråkereir. For et herpa hår. Ja, det trenes mye om dagen og det vaskes og herjes med. Heldigvis finnes det gode frisører på denne planeten, og ikke minst på min arbeidsplass, Sjakk Matt Solsiden.

Jeg er evig takknemlig. For se her. Et hår som har skreket etter en ny farge og en god klipp. VI har jo ikke tid til slikt så det blir oftest gjort kjappe løsninger for at det skal se greit ut. Men, denne gangen ble det satt av fire timer timer til meg og mitt hår. Faktisk litt over det.

Her har jeg fått en farge over det hele, men da ikke en farge som sitter så godt. Aller mest for å jevne ut håret slik at det det ble et bedre utgangspunkt å jobbe med.

 

Her ser dere mest hvordan fargen ble, før en hårklipp.

 

Og her har jeg fått klippet håret. Det har også blitt glattet ut, så håret vil ikke se slik ut når det er naturlig da jeg har litt naturlige bølger i det. Håret er også satt vekk på den ene siden med spenner. Men, jeg ville vise dere fargen og at håret har blitt ca syv cm kortere.

Og her ser dere bak. Det ser ikke så fint ut hvis man tenker på linjer, men det er fordi jeg har satt opp håret på ene siden. Men, som jeg nevnte så ville jeg vise dere fargen og lengden jeg har fått. Jeg er super fornøyd. Det er noe med det få tid til det og ikke minst ikke stresse seg igjennom. For mitt hår hadde litt av en historie, om jeg kan si det slikt.

 

 Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

G O D   H E L G.

 

#Hår #Mote #Trend #Fashion #Hårfarge #Brunette #Frisør #Frisyre #Trondheim #Foto #Instagram #Blogg #Blogger #Lørdag #Helg

-Randi Annette-

 

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg