Treningen som gikk over all forventning.

I går bestemte jeg meg for å ikke trene før jobb da jeg ikke følte meg helt i form. Men, når klokken var rundt ni i går kveld, kjente jeg at energien kom og jeg ville ta en liten økt. Jeg kjente at kroppen var med, men ikke 100%, så da la jeg heller opp økta deretter. Tjue minutter er uansett bedre enn ingenting, og jeg var fornøyd med økta, selv om den ikke ble som den skulle etter hva planen sier. Men, det førte til at jeg heller fikk tidenes økt i dag tidlig. Så det å slappe av og lytte til kroppen er absolutt viktig, har jeg erfart.

Dette er et sponset innlegg

Jeg startet dagen med en NOKA Sportshake og ikke minst Firestarter PWO fra Strongr Women for å kickstarte treningen.

Jeg økte i tre ulike øvelser i dag og det var så utrolig godt. Skikkelig deilig når det går denne veien. Pullups har stagnert litt i det siste, men nå er noe som skjer. Det er nok veldig vanlig at det stagnerer i noen øvelser eller at de er tyngre. Det går opp og ned, men det er greit det. Så lenge jeg fullfører økta og tilpasser etter formen så er jeg fornøyd.

Har du selv opplevd at noen øvelser stopper opp litt og at du ikke blir sterkere? Fortell meg gjerne ved å legge igjen en kommentar.

 

 Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her. 

 

 

#Technutrition #Noka #SPonset #Reklame #Diet #Diett #helse #Strongrwomen #Trening #Overkropp #Pullups #Chins #FIrestarter #Power #Fredag #Instagram

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg