Om det sto om liv, er uvisst.

Dere vil ikke tro hva jeg var vitne til i dag. Nemlig det man oftest leser om. Jeg var akkurat på vei ut ifra 3t etter en treningsøkt, der jeg så ei eldre dame. Jeg la merke til henne med en gang ford hun hadde på seg en fin blå hatt. Plutselig hører jeg et skikkelig brak. Jeg snudde meg brått fordi lyden var så nærme. Der så jeg en stor isklump på størrelse på en stor knyttnevne lande rett ved siden av henne. Jeg ropte til henne å spurte om det gikk fint. Hun gikk videre opp den bratte veien og ble stående der å se opp på den høye bygningen. På vei inn ytterdøren til bygget jeg bor i, traff jeg på en mann som skulle ut å lufte hunden sin. Jeg stoppen han og fortalte han om det som akkurat hadde skjedd. Jeg ba han om  være forsiktig og at han måtte unngå å gå så nærme husene. Det var et skikkelig brak i det den landet på asfalten. Jeg tør ikke å tenke på hvordan det ville gått dersom den traff henne i hodet.

 

Om det kunne stått om liv, er uvisst.

Ekkelt er det uansett og vi tenker ikke over slike ting hvis man ikke leser om det. Så derfor har jeg nå i all hast laget et innlegg om dette så alle dere kan være oppmerksomme rundt akkurat dette.

Det skader ikke at jeg skriver det og deler denne opplevelsen med dere. Dersom dere anser dette som et nyttig innlegg, er det bare å dele. Jeg har en ekkel følelse inne i meg enda, for jeg tør ikke å tenke på hva som kunne skjedd.

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg