Utfordring til dere lesere. Pistol Squat.

Det er på tide med en liten utfordring til dere lesere. Nå har dere fått en god del tips til hva dere kan trene hjemme her på bloggen,så nå er det på tide med en liten challenge.
 
Pistol Squat er øvelsen. Den kan sammenlignes med knebøy, bare at man her står på kun en fot, og den andre foten går rett ut. Jeg kan anbefale dere å begynne i slynge, eller TRX som den også heter. Slynge er der man har reimer/tau som man holder seg i, der man kan utføre mange ulike øvelser. men, nå er det denne øvelsen jeg vil utfordre dere i. I slynge holder dere i tauene i det dere senker dere ned mot gulvet, der dere står på ett bein, i det den ene foten er rett fram. Den kan også gjøres med ball slik dere ser på videoen. Denne er vanskelig, men alle kan lære den så lenge det ikke er noe skade som hindrer dere. Styrken i lårene er også en stor fordel å ha.
 
 
Klærne er sponset av Brazfit
video:xiaoyingvideo1455349990288

 

Selv skal jeg på trening nå om en halvtime, og jeg er egentlig veldig trøtt, men jeg må få rørt meg litt. Det har kroppen bare godt av. 
Husk å tag meg når dere utfører denne øvelsen så jeg kan få dere teste den ut. #Fitmedrandiae, #Randiae og @Randiae. Jeg gleder meg. Ha en fortsatt fin kveld.

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg