Jeg bærer på en hemmelighet

Det er så mye gøy som skjer for tiden og jeg gleder meg masse til å dele det med dere. Men, jeg kan med en gang si at det ikke har noe med graviditet å gjøre eller noe i den retningen. Bare så det er sagt. Det er så gøy at det skjer litt i hverdagen min. Ikke bare matematikk, jobb og trening. Men, at det lille ekstra er med på å gjøre hverdagen litt mer spennende og at det gir mening. Det er viktig for meg å kjenne på at det ikke er helt flatt og nøytralt. Det må være litt action også.

 

Det å ha noe å se fram til. Det som gjør at det er verdt å stå opp hver dag med et smil om munnen. Det er viktig for meg. Ikke alle dager er slik. Uansett hvor mye man har, så er det ikke nødvendigvis det som gjør at man er lykkelig. Men, det å fange opp de små øyeblikkene og sette pris på det man har, det tror jeg er viktig. Så det som kommer på veien blir en stor bonus. Slik som det jeg skal fortelle dere mer om over helgen. Det er det som gjør at jeg har lyst til å jobbe hardt videre for å komme opp og fram. Det er mitt mål.

 

Små delmål har gjort at jeg har kommet der jeg er i dag. Så nå er det bare å nyte tilværelsen og sette pris på det man har og det som måtte komme. Det er i så fall min innstilling. Og til dere lesere, vri det negative til det positive. Det kommer alltid noe godt utav det til slutt.

 

Følg meg gjerne

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#Helse #trening #hemmelighet #Trening #Fokus #Blogg #Instagram #Februar #Hverdag

-Randi Annette-
 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg