Når noe kan være sunt og kjapt, så er ikke jeg så vanskelig å be. Det å ha dette til middag en gang inni mellom er virkelig noe jeg setter piris på. Og ikke minst, det å bruke speltlomper som pizzabunn enn det å begynne med deig og kliss, det er også helt greit. Denne gangen tok middagen meg kun 10 minutter. Kjøttdeigen var stekt på forhånd, så der sparte jeg de minuttene også.
Ingredienser
2 Speltlomper
100g Kjøttdeig (bruk den typen du selv ønsker)
En halv tomat
2 Store buketter brokkoli
Hvitost
2 Ts Creme Fraiche (eller lettrømme)
Slik gjør du
Slå ovnen på 200 grader. Smør rømme eller Creme Fraiche på lompene og fordelt ingrediensene på begge lompene. Strø ost på toppen. Stekes i 8-10 minutter.
DIG IN.
Dette er helt sikkert noe alle har prøvd, men kanskje dere fikk ny inspirasjon til andre ingredienser. Håper dere lar dere inspirere. Ha en fortsatt fin kveld.
#Mat #sunn #Bauer #Spelt #Speltlomper #Lomper #Lompepizza #Pizza #Tips #Oppskrift #Protein #Kropp #Helse #Brokkoli #Salat
-Randi Annette-
Så enkelt! Så utrolig godt ut 😀
eliseholmen: Veldig enkelt! 🙂 Og godt, ikke minst.
Nam så godt dette såg ut 😀
leahisabellv: Så bra. 😀
Så utrolig godt ut ! 🙂
Helene Marion Gjelsnes: Sunt og godt 🙂