Det er ikke fordi jeg har så forferdelig lyst.

Det er ikke fordi jeg har så forferdelig lyst, er overskriften i dag. Det er fordi det nok en gang handler om trening. Trening er så mye, men for meg så betyr det helse. Helse er noe vi alle har som alle burde tatt vare på. Min måte å ta vare på min helse er å holde meg i form. Få hjerte til å pumpe og kjenne på at det gjør vondt, på en god måte. Jeg trener ikke av den grunn at jeg alltid har så forferdelig lyst, men jeg kjenner at kroppen min og helsen min har godt av det. Misforstå meg rett, så klart har jeg lyst til å trene, jeg synes det er gøy. Ellers ville jeg ikke gjort det.

Så det er rett og slett et valg jeg har tatt. Jeg vil ta vare på helsen min.

 

Jeg har alltid sagt at det skal være gøy. Det skal ikke være et ork. Men, det prosjektet med Cornelis Elander som jeg var med på, som sluttet for snart to uker siden, fikk meg til å dra på trening. Selv de dagene jeg overhodet ikke hadde lyst. Nå er både jeg og kroppen min vant med å trene fem ganger i uken. Det er kjempe rart. Jeg gikk ifra det å trene tre til fire ganger, til fem. Det høres kanskje ikke så mye ut, men de første ukene var forferdelig tunge.

 

Klærne på bildene er sposnet.

Det er veldig lett å gi seg i komfortsonen. Men, når man jobber utenfor komfortsonen, så henter man krefter man ikke visste man hadde. Og den opplevelsen skal man ta med seg gang på gang når man er på trening. Jeg har nå trent styrke i fire år, og det er kanskje de to siste årene jeg virkelig har kjent en stor glede ved det å trene såpass hardt. På 3T Ilsvika her i Trondheim der jeg trener, står det ei å klapper i hendene når hun ser meg. Hun synes jeg er flink og hun sier alltid at hun heier på meg. Det er jo bra motivasjon for meg. Thea, du er helt fantastisk.
 

Men, hva er god helse for deg?

 

 

Følg meg gjerne her.

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

#Trening #cornelis #Helse #Motivasjon #Inspirasjon #Styrketrening #Styrkeløft #Styrke #Cardio #Februar #Hverdag #Fredag #Trondheim #Blogg #3t #iformmedcornelis #Corneliselander

-Randi Annette-

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg