Jeg blir aldri voksen.

Min fadder, Ann Bente kom innom jobben min for en uke tilbake. Hun gjorde virkelig det hun kunne for å få tid til å se meg. Det var noe jeg virkelig satt pris på. Veldig stor pris på. Hun kunne fortelle at hun hadde noe til meg og det var to små påskeegg. Jeg ble skikkelig glad og takknemlig for det. Hun kunne fortelle meg at det ene var til min kjæreste, og det andre til meg. Hun sa en gang til meg at jeg ikke kom til å få noe julegaver og bursdagsgaver mer. Det var da jeg hadde blitt konfirmant. Det er veldig vanlig at man ikke får gaver eller gir gaver, for den del, etter at barn har blitt konfirmert. Men, tror dere hun sluttet? Det gjorde hun aldri.

 

 


 

Jeg greide å holde meg en uke uten å åpne det, og jeg ble glad da jeg kunne få se hva hun hadde funnet på. Det var fylt med sjokolade og karamell, for det meste. Noe av det jeg elsker aller mest. Og ikke minst, en pengelapp. Det kommer alltid godt med. Utrolig gøy å være 27 år og få noe slikt. Jeg er evig takknemlig for dette.

Hadde hun pakket det med knapper eller et lite brev, hadde jeg blitt fornøyd. Bare tanken på at hun tenkte på meg, betyr mye.

 

 

Nå skal jeg snart på jobb noen timer før jeg skal reise til Frøya. Der blir jeg til mandag. Denne ferien har virkelig vært fantastisk.

 

Ønsker dere en fortsatt fin påske.

 

 

#påske #ferie #påskeferie #gave #fadder #familie #venner #smågodt #Søtt #påskeegg

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg