Tips til deg som ofte får lyst på noe godt.

Et tips til deg som trenger noen mellommåltider som virker fristende. De aller fleste av oss spiser noen mellommåltider i løpet av en dag. Det kan være et lite måltid rett før lunsj, middag eller kvelds. Vi har våre egne rutiner og vaner, noe som er bra. Jeg kjenner til de som spiser kun to måltider om dagen, og de som spiser seks måltider, slik som jeg selv gjør. Selv er jeg er den som fort kan få lyst på noe søtt, spesielt sjokolade. Men, da er jordbær en god erstatning. Det er både friskt, sunt og godt. Her har jeg riskaker uten salt med biter av friske jordbær.

 

Dette er et sponset innlegg.

 


 

Druer kan man også bruke. Det er bare å bruke fantasien. For ett år siden var det økologisk peanøttsmør og riskaker som virkelig var min kos. Jeg kunne seriøst ha levd på riskaker og peanøttsmør. Det er kjempe lenge siden jeg smakte det nå, men jeg blir skikkelig hekta i perioder på enkelte matvarer. For øyeblikket er jeg ikke hekta på noe som helst faktisk.

 

 

Selv har jeg flere NOKA barer liggende, som også er fint som et mellommåltid.

 

Hva foretrekker du som et mellommåltid?

 

#Noka #Nokadietten #Diett #Helse #Trening #Jordbær #Druer #Fruktoggrønt #Frukt  #Frokost #Tips #Oppskrift #peanøttsmør #Motivasjon #Inspirasjon

 

-Randi Annette-

10 kommentarer

Siste innlegg