Min 17.Mai feiring. Masse bilder.

 

17.Mai er for barna synes jeg. Selv har ikke fått min egen tradisjon enda, men den tid kommer nok. Mange på min alder har fått barn og allerede laget sine egne tradisjoner. Jeg har også venner som feirer med å drikke på denne dagen, men for min del har aldri 17.Mai vært en sånn type festdag. Men, kake, is og litt kos er aldri feil på 17.Mai. Det er slik jeg liker å feire dagen.

 

I dag stresset vi ikke noe fra morgenen av. Vi stod opp i halv ti tiden spiste gode rundstykker med eggerøre og annet godt pålegg. Når klokken nærmet seg ett, gikk vi til Trondheim sentrum for å treffe søsteren til min kjæreste med familie. Tante Andi, som jeg blir kalt, setter alltid pris på å se de søte små.
 

Bildet under er hentet fra min instagram, @Randiae.

 

Som nevnt, er dagen her for barna, og det skal ikke mye til for at noe så lite som å hoppe, blir til lek og moro.

 

 

Man må tørre å ta sats for å bli god. For å oppnå mål, må man strekke seg. Denne jenta, gjorde nettopp det. Det var en stor seier i seg selv.

 

Etter å ha vært i byen og sett på tog og livet som var, dro vi hjem og lagde middag og tok en lur. Jeg skjønner ikke hva som skjedde, men jeg var så trøtt at jeg kunne ha sovet helt til i morgen. Det tok litt på å være med på fotoshoot på natten og ikke minst se masse folk i byen i dag. Jeg skulle også dra på trening, men jeg fant ikke armbåndet mitt, så det må jeg ha mistet da jeg var på fotoshoot, da jeg så at det var hull i ene lommen på bagen min. Litt surt, men ikke verdens undergang. Som plaster på såret, lagde jeg og kjæresten min vegaboller og kanelboller.

 

Les: Oppskrift på Vegaboller.

 

Håper dere har hatt en fin dag i dag og at dere har hatt venner og familie med dere.

 

#17mai #Mai #fest #Helligdag #Nasjonaldag #nasjonaldagen #oppskrift #mat #tips #Blogg #Boller #Kanel #Inspirasjpn #barn #foto #Fotoshoot #Bilder 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg