Fredagsflex. #Fitmedrandiae

Fredagen er her og det er da på sin plass med en liten fredagsflex. Jeg våknet i dag til ren lykke og det er ingen tvil om at det er fordi jeg skal reise vekk i helgen. Komme meg vekk i fra byen og bare nyte sjøduften og det fine været. Turen går denne gang til Frøya.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Jeg må også fortelle dere om tidenes treningsøkt. Den hadde jeg nemlig i går så sent som klokken halv ti. Jeg hadde da med meg ei som så og si har akkurat begynt å trent skikkelig. Hun har vært litt av og på når det kommer til trening, men nå har hun virkelig fått smaken på det. Jeg ville ha henne med på programmet som jeg har fått av Hollywoodtreneren, Cornelis Elander, men det var så mye folk så vi hadde ikke blitt ferdig med det første hvis vi skulle ha kjørt det programmet. Enda en god grunn til å trene tidlig på dagen. Men, da måtte jeg bruke fantasien.

 

Jeg ville kjøre på med en økt som ville gi henne inspirasjon, men samtidig som hun skulle få opp pulsen og se litt stygt på meg. Og jeg kan fortelle dere at jeg fikk til målet jeg hadde satt. Jeg lagde en veldig kort variant av sirkeltrening, og vi avsluttet det hele med burpees. Men, ikke slik dere ser for dere den.

Videoen ligger på min instagram, @Randiae, så sjekk den ut og prøv den selv. Tag meg, @Randiae og bruk min hashtag, #FItmedrandiae og #randiae, så får jeg se deg gjøre den. Den er genial å avlsutte en økt med.

 

Nå skal jeg spise ferdig mitt NOKA måltid og pakke resten før jeg skal på jobb. Gleder meg skikkelig til å komme til Frøya. Elsker den øya.

 

#reise #Helg #Fredag #Fredagsflex #Flex #Fitness #Fit #foto #Fotoshoot #Trondheim #Mai #Vår #Helse #Trening #Treningsblogg #Styrketrening #Trening

-Randi Annette-

 

5 kommentarer

Siste innlegg