Få oppskrift på hjemmelagde energibarer.

Før helgen lagde jeg energibarer som jeg lovet dere at jeg skulle dele med dere. Det er noe med det å ta det man har i huset og hva man har tilgjengelig. Nå som jeg ikke har studier å tenke på, er det utrolig godt å leke seg litt på kjøkkenet. Jeg fikk litt inspirasjon til disse barene da jeg så litt på nettet. Jeg kom over bloggen til bakekona der jeg så hun hadde laget kjeks med ingredienser som banan, sjokolade og havregryn. Jeg ville gjøre min egen tvist og heller lage energibarer enn kjeks. Kjeks har jeg laget så mye av i det siste, så nå var jeg klar for noe annet. Mine barer ble litt sprø utenpå, og myke inni. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, så jeg kommer til å utvikle denne oppskriften. 

 

Les: Oppskrift på fantastiske energibarer med sjokolade finner dere her.

 

 

Dette trenger du for å lage hjemmelagde energibarer.

 

50 Gram store havregryn

5 Ts økologisk peanøttsmør (eller det du måtte velge)

1 Liten moden banan

 

Slik gjør du.
Mos en moden banan som er ca 90 gram. Bruk en gaffel så du får bananmosen jevn og fin, med minst mulig klumper. Bland bananmosen med havregryn og peanøttsmøret, og la den stå i 15 minutter. Sett ovnen på 175 grader. Dette blir syv barer hvis du bruker en spiseskje til å forme de. Det er ikke nøye med hvordan de ser ut. Men, bare fordel massen jevnt på syv barer. De er ferdige etter 18-20 minutter. Avkjøles på rist.

 

Disse kan nytes før trening, som mellommåltid eller som kos. Disse kan spises med god samvittighet.

 

 

 

Disse hadde helt klart blitt bedre med sjokolade, men det får bli neste gang.

 

Følg meg enda tettere ved å følge linkene under.

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

#suntoggodt #kosthold #peanøttsmør #utensukker #kjeks #banan #havregryn #trening #hverdag #mat #oppskrift #kveldsmat #bake #energibarer #barer

 

-Randi Annette-

13 kommentarer

Siste innlegg