Syrefesten er over snart. Det gjelder også konkurransen.

På lørdag kunne dere lese om at jeg var rimelig stiv og støl etter å ha vært med på en gruppetime der det var masse øvelser som gikk på lårene. Høyt tempo opp til flere runder på hver stasjon i en time. Det førte til gangsperre og en syrefest jeg sent vil glemme. I dag kjennes det mye bedre ut, og det er godt. Det er ikke så kult å gå som en nyfødt kalv over lengre tid. Så nå begynner jeg sakte, men sikkert å så som et menneske. Og godt er det.

 

Sponset innlegg.

 

Trening er godt og jeg elsker å være støl til en viss grad. Det føles godt på mange måter synes jeg, men alt med måte, slik som det ofte er med det aller meste. Når det gjelder konkurransen min som jeg ha hatt gående siden Juni, er snart over. Det er førstkommende fredag at jeg kommer til å trekke en vinner som får et valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Vinneren har masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her.  

 

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

 

 

Lykke til. Del gjerne med venner og kjente.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg

 

 

-Randi Annette-

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg