Dette hjelper meg med å holde på muskelmassen.

Muskler er noe som er viktig for oss alle. Alle har jo muskler og hos noen vises det bedre enn hos andre. Men, det er uansett viktig å ta vare på det man har så man holder kroppen sunn og sterk. Trening er en ting, men kostholdet er helt klart enda viktigere med tanke på helsen vår. Jeg har nå trent styrke i fem år, men det begynte seriøst for tre år siden. Og siden har jeg blitt hektet. Før dreide det seg om å gjøre det for å få god samvittighet, men nå dreier det seg om å slå egne rekorder og ikke minst det å ha det gøy. Men, det man bygger opp må tas vare på med andre ting enn bare trening – nemlig kosthold.

 

Sponset innlegg.

 

NOKA har vært en del av mitt kosthold en stund om jeg synes det er kjempe kjekt å ha det i skapet så det er tilgjengelig. NOKA sjokolade -karamell musli blir spist til kveldsmat og til frokost, stort sett. På jobb spiser jeg grønnsaksgryte, tacogryte eller spaghetti bolognese – fra NOKA. I tillegg til andre mellommåltider. Så det blir 2-3 måltider med NOKA hver dag.

 

Slik så min frokost ut i dag, med en liten twist.

 

Med bringebær ble det en friskere smak.
 

 

NOKA musli har høyt proteininnhold. Protein bidrar til å øke muskelmussen. Inneholder alle viktige vitaminer, mineraler og fettsyrer. Ett måltid inneholder 224 kcal.

 

 

Helsen vår er viktig. Men, en fin balanse er nok svaret på en god helse. Det er lov å kose seg.

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae

Bloggsidehttps://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse #muskler #inspirasjon #oppskrift #tips #Juli #sommer #Bringebær #frukt #blogg #Trondheim

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg