Trening og velfortjent avslapping.

Nå har jeg hatt tre treningsøkter på rad så langt denne uken, og jeg kjenner at det gjør skikkelig godt for både kropp og sjel. Det er bare få dager til det blir en uke med ferie og ikke noe tilgang til et treningssenter. Og for ei som ikke liker å jogge, så kommer nok ferien til å bli veldig avslappende når det kommer til trening. Jeg ser faktisk ikke for meg at jeg kommer til å løpe noe særlig. Men, det er jo så klart lov å håpe at det kan skje. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Respekt for dere som liker det å løpe – virkelig.

 

Akkurat nå har jeg kommet hjem etter trening og det var faktisk nesten litt for godt å ligge på den digge sofaen. Den er så god. Alle som er på besøk digger den. Noe jeg godt kan forstå.

 

Jeg har nå en og en halvtime til jeg må hive meg på sykkelen. Det er godt å ha tid på morgenen synes jeg. Da har jeg tid til å vaske kopper og legge sammen klær. Ja, rett og slett litt husarbeid så det blir hyggeligere å komme hjem i kveld.

 

Det kommer til å bli sent før jeg kommer hjem i kveld, så om det blir noe mer blogging fra meg i dag er usikkert. Men, jeg filmet noen øvelser på treningen, så følg med på instagram, @Randiae iløpøet av dagen og kvelden. Det kan kanskje dukke opp noe der.

 

Ønsker dere alle en super fin dag. Huske at dere er fantastiske.

 

-Randi Annette-

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg