OMG. Tilbake på skolebenken.

 

Hei hei, og takk for sist. Ja, nå er det en stund siden vi var her, og i så fall med tanke på at vi nå skal snakke om sakprosa, kåseri og essay. Sidemål – ja. har vi egentlig noen gang møttes?! Hm, okei.

 

 

Som mange av dere har fått med dere, studerer jeg for å ta studiekompetanse. Jeg starter nå på mitt tredje år, og årene før har jeg tatt fag som naturfag, historie og matematikk. Dere aner ikke hvor hyggelig det var å hilse på de lærerne jeg hadde på nettskolen i disse fagene, men jeg skal love dere at det var en god følelse at jeg ikke skulle ha noen av disse fagene igjen, men kun norsk. Det er sprøtt å tenke på at jeg nå er snart ferdig, men norskfaget blir langt mer krevende enn jeg kunne drømme om. 11-15 timer hver uke må jeg regne med å studere faget alene. 

 

 

 

Alene…..

 


 

 

Neida, men ja. Jeg må være veldig strukturert og jobbe hardt. Jeg har et mål om å prestere, og jeg skal gjøre mitt aller beste. Det står jo kun på meg selv. Og jeg som ikke er noe glad i det å lese. Med mindre det er krim og skikkelig spennende da. Tiden vil vise hvordan dette går.

 

Dere får ønske meg lykke til.

 

 

-Randi Annette-
 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg