Friskmelding og spørsmålsrunde.

Det var skikkelig godt å slå opp øynene i dag og ikke våkne av at jeg følte meg kvalm. Det gjorde jeg lørdagsmorgen og i går, men i dag var det kun i hodet. Og det kan jeg jo alltids gjøre noe med. Det gjelder i spise godt og drikke masse vann. Og kanskje spandere på meg selv en ibux eller to hvis det skulle være behov for det. Det første jeg tenker på nå er absolutt det å bli helt frisk før jeg begynner med å stresse meg til trening og annen aktivitet. Det får jeg sette til siden noen dager til. Jeg skal sykle til jobb i dag, som jeg alltid gjør, og kanskje det er mer enn nok for meg akkurat nå.

 

En friskmelding fortjener et bildet med rosafarge.

 

 

Det er nesten ett år siden sist jeg var syk, så det er heldigvis ikke så ofte. Samtidig så er det kortvarig. To dager varte det denne gang, så det er ikke noe å si på. Det er nok de som har det langt verre.

 

I og med at jeg nå friskmelder meg og har mer energi enn hva jeg har hatt de siste dagene, så kunne jeg ha tenkt meg å hatt en spørsmålsrunde på bloggen. Dere kan spørre om det dere måtte ønske.

 

 

Ha en super fin dag videre.

 

-Randi Annette-

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg