Dette gleder jeg meg til.

Nå har det seg slik at jeg har opp til flere baller i luften, og det skal uten tvil bli deilig med en avkobling om ikke så alt for lenge. Jeg har i det siste drømt mye rart, vært urolig og har rett og slett ikke hatt gode netter med søvn i det siste. Hodet koker og jobber døgnet rundt. Sånn sett skal det nå bli godt med en uke med ferie om litt med kjæresten min. Vi har nemlig bestilt oss tur til Gdansk. En ny plass for oss begge, noe som gjør det veldig spesielt. Bare for å nevne hvor vi har vært på reise på de fem årene vi har vært et par, så kanskje dere lar dere inspirere.

 

Bildet er ifra da vi var i Bulgaria for ett år siden.

 

 

Vår første reise sammen til utlandet var Frankrike. Der var jeg på treningsleir igjennom kampsporten, Ju Jitsu. Han kunne ligge ute å sole seg i 28 grader, men jeg stod inne å lekesloss – dag ut, dag inn.

 

Et gammelt lite bildet, men det er ikke så rart når det er nesten fem år gammelt. Her var vi i Frankrike på kvelden etter lange og heftige dager på matta.

 

Puerto Mogan var vi også på reise sammen der svigermor og svigerfar giftet seg. Ellers har vi vært i Lanzarote, Alanya, Riga, Bulgaria, København og Sverige. Ellers har vi vært på noen reiser i vårt eget land. Jeg synes vi har vært flink til å reise vekk sammen jeg. Noe et forhold har sterkt behov for.

 

For nesten nøyaktig to år siden, tok vi turen til København.

 

 

Det å reise og skape minner sammen er kjempe viktig. For meg er det i så fall det. Det er greit å gjøre masse sammen før man begynner å tenke på alt annet. Først oss selv også oss selv. Neida, men det er godt kan benytte seg av det å reise når man kan. Livet er for kort til noe annet.

 

Reis, skap opplevelser, nyt livet og sett pris på de du har rundt deg. Enkelt å si, ja. Men, det er viktig å prøve om ikke annet.

 

Ønsker dere en fin dag.

 

 

#reise #tur #gdansk #polen #Opplevelse #kjæreste #kjærlighet #Inspirasjon #Love #Trondheim #Blogg #Tips #motgang #medgang 

-Randi Annette-

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg