Sjokolade gjorde meg veldig syk.

Jeg trodde virkelig ikke dette skulle være mulig. Sjokolade liksom.

 

 

Jeg la meg i går kveld rett før midnatt og jeg følte meg i fin form. Jeg husker at jeg drømte noe som gjorde at jeg ikke følte meg bra. Det eneste jeg husket da jeg våknet, var at jeg så for meg sjokolade. Jeg tenkte på den sjokoladen jeg spiste da jeg så TV og drakk pepsi max. Jeg ble enda kvalmere. Jeg skjønte ingen ting. Følelsen var ubeskrivelig vond og jeg følte meg så spysyk som jeg ikke kan huske at jeg har kjent på i voksen alder. Jeg begynte å svette.

 

Jeg spurte meg selv flere ganger – må jeg virkelig spy nå?!

 

Jeg tenkte først at jeg kunne stå opp for å drikke litt vann. Jeg kledde på meg morgenkåpen og i det jeg tok tak i dørhåndtaket på soveromsdøren min, forsto jeg alvoret. Jeg måtte spy. Jeg løp ned trappen og bortover gangen som førte meg til badet. Jeg spydde og spydde. Jeg var rett og slett veldig syk. Det var ingen tvil om at det hadde noe med den sjokoladen jeg hadde spist.

 

 

Jeg ble heldigvis mye bedre og jeg sovnet omsider. 

 

 

Da jeg våknet i dag, tenkte jeg over hva jeg hadde spist i går. Jeg er vant med seks måltider iløpet av en dag. Noen små og noen større. Men, det ble mer som halvparten. Pluss litt sjokolade. For meg så ble den blandingen av sjokolade og pepsi max på tom mage gift for kroppen min. Jeg kjente ikke på sulten noe særlig i går heller, fordi jeg hadde nok spist meg mett på sjokolade. Selv nå kan jeg føle meg litt kvalm, men heldigvis ikke på samme måte. Dette er det rareste jeg har opplevd. Næringsrik mat og da en del flere måltider enn det ble i går er jo kroppen min vant med. Men, at jeg skulle bli så dårlig, det kunne jeg aldri forestille meg.

 

Har du opplevd noe lignende?

 

#nidar #nidarsjokolade #sjokolade #syk #sykdom #helse #helg #søndag #familie #trdby #blogg #usunn#fit #Trening #måltid 

-Randi Anneete-

7 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg