En sprek potetsekk.

 

Frosten satte seg skikkelig i kroppen etter jeg var ferdig med noen timer med studiene, og jeg krøp sammen i det ene hjørnet i sofaen, og dro et teppe over meg. Det var behagelig det. Nesten litt for behagelig.

 

Jeg skrev litt med kjæresten min på facebook, og han kunne fortelle meg at han skulle trene, og jeg tenkte med meg selv at jeg kunne vel spandere på denne kroppen ei lita økt jeg også. Så da booket jeg meg inn på en time på 3t Ilsvika – ukas økt.

 

Klærne er sponset av Brazfit


 

 

På trening.

Kroppen føltes skikkelig tung og det føltes som at jeg hadde lodd som hang ifra armene da jeg til slutt ikke hadde noen krefter igjen. Øvelsen som heter Jump-box, var en av de siste øvelsene jeg fullførte, og jeg kunne da kjenne på følelsen av å ha lodd på føttene. De var så tunge, disse liksom spenstige beina. Kroppen fikk kjørt seg, og vel så det. I 55 minutter.

 

Jeg skal passe på litt så jeg ikke kjører på for fort, og for mye. Med sykdom og null trening på nesten to uker, trenger nok kroppen en jevn og fin overgang, og ikke en pangstart. Så får jeg se i morgen tidlig om jeg trener før jobb eller ikke. Jeg får se hvor mye jeg må jobbe med studiene. For de kommer nemlig i første rekke.

 

Nå skal potetsekken, altså meg, ligge litt til på sofaen før jeg orker å bevege meg til badet, for så å legge meg i sengen. Sofaen er nemlig god til tider. Faktisk, helt fantastisk god.

 

 

Ha en fin kveld, og sov godt når den tid kommer.

 

 

-Randi Annette-

 

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg