Straks pakket og klar- Gdansk.

 

Så langt har jeg kommet med tanke på pakkingen for reisen jeg skal på i morgen. Jeg har forandret personligheten min utrolig mye de siste årene. Og hva som gjør det, det vet jeg ikke. Jeg har alltid vært den jenta som har likt å planlagt ting flere dager i forveien, og det å pakke før en reise, ja, det kunne jeg starte med en uke i forveien. Det sier meg at jeg har blitt mer avslappet, noe jeg har hatt godt av. Jeg hører stemmen til søsteren min i hodet mitt noen ganger.

 

“Fortsetter du å stresse slik som du gjør nå (jeg var 13 år..), kommer du til å dø av hjerteinfarkt før du fyller 40!!!!!”.

 

Merk mine ord, tenke hun sikkert. Ikke at det nødvendigvis er derfor jeg har begynt å stresse ned, men ja. Hun hadde et poeng den gangen.

 

VI har betalt for bagasje på 20 kg til sammen. Det vil si at jeg må pakke det jeg trenger, og ikke det jeg tror jeg kanskje kan få bruk for. Mye kommer til å bli med i håndbagasjen, for å si det sånn. Data, kamera og bøker er noe av det. Og det er ikke rent lite med tanke på vekt.

 

 

 

Pass fikk jeg ordnet for tre uker siden. Godt med et nytt pass og et bildet der jeg ligner på meg selv. Jeg tenker nok det samme om ti år tenker jeg.

Da er det bare å hente trillekofferten om litt for å pakke. Men, jeg må vente på min bedre halvdel så jeg får diskutert litt om hva jeg faktisk kan trenge. Bikini og treningsklær skal være med. Det er et stort ønske å få en opplevelse på spa. Trening er det også mulighet for på hotellet, og det er jo bare å stå opp tidlig å få trent litt. Vi begge liker det, så sjansen for at det blir en økt er meget sannsynlig. 

 

Vi reiser så klart ikke til Gdansk for å trene, men å skape minner sammen. Og jeg gleder meg.

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg