Luksus til frokost.

 

Et vinglass slår aldri feil. Egentlig uavhengig av hva som er i det, så er det å drikke fra et vinglass noe som gjør det lille ekstra. Slik som i dag så skulle jeg mer enn gjerne ha ønsket at jeg kunne ha fått servert frokost på sengen, og da i en form av en milkshake i et vinglass som dette. Eller en god juice i et vinglass med en musliblanding fra NOKA. Ja, ett eller annet som gjør det lille ekstra.

 

Klokken ringte i dag klokken 07.30, og jeg hadde da hele fem timer før jeg måtte stikke på jobb. Jeg hadde en plan om å trene, for så å stikke hjem å studere og lese. Det endte ikke opp slik som jeg hadde sett for meg.

 

Sponset innlegg, Milkshake med smak av blåbær fra NOKA.

 

Jeg lå å halvsov og trykket på telefonen i 45 minutter før jeg greide å komme meg opp av sengen. I hele natt har hodet jobbet på spreng fordi jeg har en stor og viktig oppgave i norsk som jeg må finne en bra problemstilling til. Pluss at jeg må lese og øve masse på en muntlig samtale jeg skal ha etter høstferien. Og ikke minst lese to bøker. Og jeg som aldri har likt å lese bøker. Det er så tøft at dere aner det rett og slett ikke. Så det endte opp med at jeg ikke så muligheten til å stikke å trene, fordi jeg har et hav av arbeid å gjøre. De mindre oppgavene jeg hadde tre uker på meg til å gjøre, er unnagjort. Å gjett om jeg er glad for det nå.

 

 

Jeg kom meg opp av sengen etter nesten en time. Det var for å hente bøkene og slenge meg i sengen igjen. Jeg måtte møte meg selv på midten. Ja, det er greit å ligge i sengen, men da må bøkene med.

Greit, sjef.
 

 

Jeg har på disse tre timene lest 35 sider av en bok, og tatt små notater. Jeg har googlet og lest meg opp på Internett, samtidig vekslet noen ord med læreren for å få hjelp med det jeg lurer på. Hadde jeg bare hatt en skolebenk, elever og en lærer. Det å studere visse fag via nettskole er noe jeg kan både anbefale og fraråde. Det å lese bøker er noe jeg ikke liker. Men, jeg lurer meg selv nå med å like det. Det er den eneste utveien nå.

 

Bøkene jeg skal lese er “Vidunderbarn” av Roy Jacobsen, og “skyskraperengler” av Tove Nilsen.Sistnevnte har jeg begynt på, og tema jeg skal skrive om er “oppvekst“. Så må jeg komme med en problemstilling som skal godkjennes innen fredag. Forslag?
Jeg skal også filme meg selv og sende inn en muntlig presentasjon på 10-20 minutter. Jeej.

 

Nå skal jeg ha meg opp av sengen. Male ansiktet med sminke og spise et godt måltid med NOKA musli, som oftest står på menyen her i huset.

 

 

Ha en fortreffelig dag.

 

 

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse #student #inspirasjon #oppskrift #tips i#høst #motivasjon  #blogg #Trondheim

-Randi Annette-

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg