Handle julegavene dine her. Masse tilbud.


Fotograf nmpfoto / Nandita Myre Paulsen
 

 

BRAZFIT.no er en norsk nettbutikk med en fargerik, unik, egendesignet og -utviklet kvalitetskolleksjon med trenings- og fritidsklær. Brazfit er en forkortelse for BRAZilian FITness og alle som kjenner Brasil, vet at kvinner fra Brasil er kjent for sine feminine kropper, og da spesielt deres sensuelle rumper. BRAZFITs kleskolleksjon er designet for å fremheve de feminine formene til kvinnene som benytter plaggene. 

 

Sponset innlegg

 

Hvit topp for deg som liker svakere farger på overdelen.


Klærne til BRAZFIT blir i hovedsak benyttet til trenings- og fritidsaktiviteter. Plaggene i kolleksjonen er samtidig så kule og flotte at man ser flere og flere kvinner bruke dem når de skal til en tur på byen. Kolleksjonen fra BRAZFIT er av meget høy kvalitet, og tåler godt både vask og «røff» behandling, klærne er fargerike og gir følelse av energi og styrke for alle som bruker dem. BRAZFIT har kanskje de kuleste og mest fargerike trenings- og fitnessproduktene man kan finne på det norske markedet. 

 

Denne rosa tightsen finnes også i blå. Den finner du her

 

BRAZFIT leverer lekre treningsklær til kvinner som ønsker å være fresh og stilren på trening og fritid! BRAZFIT er kjent for sine gode “hold-in” tights og leggings. Det er lov å føle seg “sexy” på trening i disse fantastiske tightsene. I tillegg har BRAZFIT fine jakker, topper, bodysuits, gensere, sportstopper, og sports-BH.

Dette flotte settet finner du på linken her.

 

For å se enda flere treningsklær kan dere besøke nettsiden. Min rabattkode randiae15 gir dere hele 15% på dine kjøp. Dette er jo fine bursdagsgaver og julegaver også. 

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag.

 

#Julegaver #treningsklær #reklame #sponset #ambassadør #gave #Trondheim #trening #styrketrening #fitness #fit #fotoshoot #foto #bilder #Blogg #treningsblogg

 

-Randi Annette-

4 kommentarer
    1. Victoria Larsen: Så bra du likte tipsene 🙂 Jeg vasker mine treningsklær svært ofte, og mange av de er alt ifra 1 måned gamle til to år. Fortsatt like god i kvaliteten.

      Skal ikke nevne noe navn, men jeg har noen opplevelser med andre merker som sprekker opp i mønstrene, og som er gjennomsiktige.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg