Fortvilelse, mestringsfølelse og en smule stresset.

 

Da er det siste dag i november, og tiden går virkelig fort. Alt for fort, spør dere meg. Jeg har en haug av oppgaver å gjøre i norsken, pluss at jeg skal holde litt liv i denne bloggen. Det er ikke bare enkelt det heller, skal jeg fortelle dere. Jeg skulle ha tatt meg en fotoshoot, og ikke bare en, men opp til flere for å ha bilder til denne bloggen. Det tar tid, les, mye tid.

 

Jeg velger jo selv å blogge, og det kan jeg bare ikke slutte med. Det er det som er min hobby og det er da jeg slapper av aller mest. Så det å kutte den ut, er ikke et tema. Har jeg ikke tid til å blogge en dag, så får det bare bli sånn. Men, jeg har mange oppgaver som krever at jeg presterer. Alt ifra sponsorer til jobb, og ikke minst skolebenken. Men, jeg har greid det før, så jeg greier det nok denne gangen også.

 

 For øyeblikket så koker det litt inni meg, da jeg bare må få sortert litt hva jeg må gjøre, og når. Studiene for eksempel, har jeg nå igjen å lese ut en bok der jeg har omtrent 120 sider igjen. Så må jeg jobbe med å sammenligne to bøker og drøfte tema oppvekst. Her skal jeg senere sende inn en video om dette som skal vare 10-20 minuttter. Også har jeg ti tekster å lese og sammenligne. Pluss at jeg må sette meg inn i tema om hva som er typisk norsk, og sende inn en video der jeg presenterer dette emne i 5-10 minutter.

 

Dette er en brøkdel av mine oppgaver. Tenkte å la dere få slippe å sovne iløpet av dette innlegget, med mindre dere allerede har sovnet da. Det er tørt, vanskelig og krevende, men jeg skal ikke gå mer i detaljene nå. Uansett i du har en jobb i dag, og du er fornøyd med yrket du har valgt, sleng deg på nettstudie for å ta studiekompetanse. Det er kjempe lurt. Ja, det er tøft og vanskelig, men for en mestringsfølelse du får etter å ha lagt bak deg noen år med blodslit og fortvilelse.

 

Fortvilelse, mestringsfølelse og en smule stresset. Sommeren 2017, kan ikke komme fort nok. Jeg skal være så stolt av meg selv når jeg er ferdig med studiekompetanse. Folk kan si det man vil om norskfaget og hvordan det var. Dere skulle bare visst hvordan det er i dag. Det kan nemlig ikke sammenlignes, i følge norsklæreren min som prøver å trøste meg med det.

 

Dette var dagens. Hvis du holdt på å sovne under denne lesingen, så skjønner du hvordan jeg har har det nesten daglig med å studere. Harde fakta, men sant, det er det.

 

-Randi Annette- 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg