Kalenderluke nr 5. Enkel men fin interiør.

Interiør er noe jeg liker, men som jeg ikke tar meg tid til. Rett og slett fordi jeg ikke har tid til å prioritere det. Men, det skal så lite til for å få det litt hjemmekoselig, så noen fine håndklær som ligger fram på denne måten, synes jeg gjør utrolig mye.

 

 

Jeg har det slik innimellom på badet mitt, og da ligger de fint oppå vaskemaskinen min. Det er flere grunner til at det er kjekt å gjøre nettopp dette. Nummer en, ja det ser fin ut. Nummer 2, det å springe halvnaken ut av badet for å hente et håndkle er noe jeg er veldig lei av. Så sånn sett er det greit å ha håndklær tilgjengelig.

 


 

En fin parfymeflakse kan ligge oppå for en ekstra detalje. Nå er jo led kubbelys utrolig fint også, så de kan stå i fine lykter rundt om i leiligheten. Og pynteputer. Det liker jeg.

 

 

 

Håper du fikk litt inspirasjon til interiør. Selv om det ikke var de store detaljene, så har du i så fall noen kjekke og enkle tips nå Når det gjelder håndklær så er kanskje dette noe mange har på badet til en hver tid, men jeg ønsker ikke å ha så mye der, men heller ha en ren og enkel stil. Håndklærne mine har jeg i en komode.

 

Har du noen gode innspill, så er det bare å komme med de. Ønsker dere alle en fantastisk fin dag.

 

 

#Interior #interiør #Hus #Hjem #Leilighet #Pynt #Lys #lykt #Pute #Stil #Hjemmet #Blogg #Blogger #jul #julestemning

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg