Året 2016. Del 1.

Oppsummering av året 2016. Det er en tradisjon på denne bloggen å gå igjennom innleggene for å oppsummere litt, så da blir det slik denne gangen også. Året 2016 startet med et brak av god trening og fokus på kosthold. Noe jeg ikke har hatt like stort fokus på det siste halvåret. Da snakker jeg om sistnevnte. Ellers startet jeg også med fotoshoot i studio på fotofagskolen i Trondheim.

 

 

Sponset innlegg.

 

 

 

 

 

Jeg var med i et prosjekt med Holllywoodtreneren, Cornelis Elander i 3 måneder. Noe som krevde at jeg trente fem ganger hver uke. Det handlet om disiplin, mye disiplin.

 

 

 

 

 

 

 

Les mer om dette på linken her.

 

 

 

 

 

 

Nye treningsklær i garderoben ble det i starten av året 2016. Klærne er sponset av Brazfit.

 

 

 

 

 

Pappa dro jeg også med meg på trening. Det var skikkelig morsomt.

 

 

Nokadietten har vært en trofast sponsor i noen år nå, og har hjulpet meg med å få i meg den viktige næringen jeg trenger.

 

 

 

Jeg kom også med mine ærlige meninger med tanke på proteinbarer. Nr 1 var helt klart Questbar S’MORES.

 

 

Påskeferien var på Mausund. Deilig å være på sjøen i et herlig vær.

 

Mange finer minne å se tilbake på. Følg med på de neste innleggene om året som har gått i dagene som kommer, dersom du ønsker det. Nå skal jeg sminke meg, ordne saltkokte poteter og tzatziki som jeg skal ta med på kurvfest. Det blir en rolig, men koselig kveld dette. Nyttårsaften er ikke en dag jeg liker å dra ute på byen. Det er ikke mange ute på nyttårsaften, og nyttårsaften er for meg en dag som skal tilbringes med gode venner. Men, ja, den kan tilbringes ute på byen med venner også, men ja. Du skjønner kanskje hva jeg mener.

 

Håper dere får en fin feiring, og at maten smaker. Selv skal jeg feire uten kjæresten min i år, noe som er litt kjipt. Men, vi gjorde unna nyttårskysset med raketter som ble fyrt opp rundt oss for noen dager siden, så vi tok det på forskudd vi. Jeg skal feire med søsteren min og et søskenbarn med flere i kveld. Så dette blir en fin kveld uansett.

 

Da avslutter jeg like så greit med å ønske dere alle – ET GODT NYTT ÅR!

-Randi Annette-

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg