Oppskrift på en deilig smoothie.

Er du av den syrlige typen? En som liker å gjøre tiden på kjøkkenet kort og greit? Da er dette noe for deg.

 

 

Hjemmelagd smoothie hører kanskje ikke så mye til på kjøkkenet i den mørketiden vi er i nå, men det er vel kanskje like viktig nå, om ikke enda viktigere å spise frukt og grønt. Lite sollys i hverdagen er med på å gjøre oss litt triste og grå, så men en smooth start på dagen, blir vi straks litt mer pigg.

 

Ingredienser for 2 personer

1 Appelsin

1 Kiwi

6-8 Røde druer

 

 

Slik gjør du

Hell alt i en smoothiemaskin og hell i glass.

 

Tips

Pynt eventuelt med en drue. Denne smoothien blir litt syrlig, så den passer perfekt for deg som liker det. Blir den for syrlig, tilføy litt appelsinjuice, eller naturell yoghurt. Det er mange varianter og man kan tilsette isbiter og andre frukter også.

 

 

 

Denne ble laget i helgen av meg og kjæresten min. Jeg er glad i å skille mellom helg og hverdag, også når det kommer til frokosten. Spesielt frokosten, faktisk. Da kan jeg steke rundstykker, lage meg en smoothie eller en kopp te. Og et glass med sjokkomelk er også på sin plass når jeg kommer på det.

 

 

Det er de små forskjellene som betyr noe. Det betyr i så fall mye for meg.

 

 

#Smoothie #Smooth #appelsin #appelsinsmoothie #Vinter #Idyll #Blogg #frukt #Trby #Trondheim #Sunn #trening #Sunnhet #Helse #Oppskrift #fitness

-Randi Annette-

8 kommentarer

Siste innlegg