Fra lat til sporty med et supert hjelpemiddel

Det er så himla stor kontrast ifra den Randi Annette som eksisterer i uka, til Randi Annette på en søndag. Og jeg må si jeg digger denne jenta på søndager. Hun er så sabla avslappa, tar ting som det kommer og hun har faktisk fått gjort en del viktige gjøremål. Norsk, oppvask, vasking av bad og fotoshoot.

 

Jeg stod opp da klokken var rundt halv ti, og slengte meg på sofaen med melk og to knekkebrød. Det var fint vær ute, så jeg hadde skikkelig lyst til å dra utenfor for å ta bilder, men så lat som jeg var, ble jeg inne og tok bilder istedenfor. Resultatet av bildene ble faktisk ikke så verst, så det var morsomt.

 

 

Kos å være inne en hel dag. Men, jeg har litt dårlig samvittighet over å ikke ha vært utenfor døra enda, så det har jeg gjort noe med.

 

Det er ingen hemmelighet at jeg liker å trene, og jeg gjør ingen unntak i dag. Men, det er takket være et hjelpemiddel som er bookingsystemet til 3T-Ilsvika. Jeg klikka innom hjemmesiden deres, også meldte jeg meg på en time som starter halv sju. Da er det liksom gjort da.

 

Så lite er det som skal til. Booke en time, og du føler du har en forpliktelse. Da er det ingen vei tilbake. Fra lat til sporty på 1,2,3.

 

Hva med deg? Har du trent i dag, eller skal du trene?

 

 

-Randi Annette-

 

4 kommentarer

Siste innlegg