Klar for fotoshoot og dagens gjøremål.

Da skal jeg om litt møte en fotograf som ville knipse noen portrettbilder av meg, utendørs. Helt enkle bilder, noe som passer bra når jeg må rekke jobb. Jeg skal om litt kaste meg på sykkelen, stikke innom biblioteket for å levere noen bøker, også er det bare å strike a pose før jeg må stå klar med saksen for å jobbe.

 

Jeg får virkelig gjort mye før jeg starter på jobb i dag. Jeg dro på trening til klokken 08.00 i dag, og var hjem en time etterpå. Da satte jeg meg ned med norskoppgaver, og nå skal jeg fortsatt rekke noen små ærend før jeg skal være på jobb. Enn å rekke så mye, ved å planlegge bra. Er ikke det fantastisk?

 

Trene, studier, bibliotek, fotoshoot også jobb. Mer effektivt enn det blir det vel kanskje ikke.

 

Et bildet fra i går da jeg hadde en egen liten shoot i stua mi.

 

Jeg elsker å være kreativ, effektiv og ikke minst jobbe med å se lyspunktene i min travle hverdag. Trening, skole og jobb er liksom mitt liv for tiden, og da er det ekstra morsomt å kan sprite opp dagen med litt spennende ting som fotoshoot og lignende. Jeg er en person som må ha en variert hverdag. I en periode kan det godt være like dager, men totalt sett, må den være variert.

 

Det er i så fall da jeg trives best. Ønsker dere alle en flott dag.

 

-Randi Annette-

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg