Min diett – Nokadietten.

Like før helgen kom det endelig en ny forsyning fra min sponsor, NOKA. Her har jeg både frokost, mellommåltider og ikke minst – lunsj. Hver eneste dag, i så fall når jeg er på jobb, så spiser jeg et måltid fra NOKA. Variasjonen er der, og dette er bare noe av det NOKA har med tanke på utvalg, men personlig så liker jeg grønnsaksgryte aller best. Frokosten jeg bruker de gangene jeg ikke spiser havregrynsgrøt er NOKA CHOCOLATE KARAMELL.

 

Sponset innlegg.

 

Nokadietten er for mange noe de bruker i korte perioder på tre uker, og da får å gå ned i vekt. Da bruker de kun NOKA sine produkter, oftest. Jeg er opptatt av korte og enkle måltider i en travel hverdag, så derfor benytter jeg meg av NOKA. Jeg spiser dette kun som lunsj og frokost.

 

NOKA Sport Shake drikker jeg før trening. Det vil si at NOKA er alt i fra 2-3 av mine 6 måltider om dagen. Jeg spiser lite, men ofte igjennom en dag. Middagen er kanskje mitt største måltid.

 

 

Har du prøvd NOKA eller er du nysgjerrig på det? Send NOKA en melding via denne linken.

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse #inspirasjon #oppskrift #tips #vinter #motivasjon #blogg #Trondheim #sponset

-Randi Annette-

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg