SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

Da kommer svaret på det spørsmålene som kom inn. Håper dere liker det.

 

1. Er du alltid like glad?

Det var et hyggelig spørsmål synes jeg. Da vet jeg at mange som leser bloggen min oppfatter meg som glad og positiv. Jeg vil si jeg er en glad person og ler masse hver eneste dag. Da av mine egne tørre vitser, men også de som er rundt meg. Jeg sier nemlig mye merkelig som jeg selv kan finne på å le av. Noen eksempler? Nei – dessverre har jeg ingen her og nå.

Men jeg har dårlige dager der jeg ikke smiler og er glad, men det er når jeg er for meg selv. Jeg har ikke noe lyst til å dra ned de rundt meg fordi jeg har en dårlig dag.

 

Sponset innlegg


Foto: Nandita Myre Paulsen

 

2. Hvordan får du motivasjonen til trening?

Ja, det er noe mange spør meg om. Jeg tror det først og fremst handler om at jeg har interesse av å trene. Jeg liker å trene hardt og svette. Alternativet er å ha lite energi og føle seg uvel. Det er også veldig motiverende å se fremgang i ulike øvelser. Og er det en ting som hjelper på så er det helt klart fine og behagelige treningsklær.

Jeg er så heldig å har en flott og fargerik garderobe. Nå har jeg lyst til å bli mykere, så der har jeg fortsatt mye å jobbe med når det gjelder motivasjon. Jeg trives best når svetten renner og musklene skriker etter å få slippe å trene mer. Samtidig så hjelper også mine følgere meg med å ha lyst til å fortsette, så jeg skal takke veldig mange av dere for at dere gir meg motivasjon.

 

 

3. Går du på diett?

Nei, jeg går ikke på diett. Jeg gjorde det for ett år siden i tre måneder, men etter det så har jeg spist det jeg har hatt lyst på. Jeg er skikkelig kjip når det kommer til det å holde seg til det som er sunt når jeg ikke . Det vil si at jeg hadde greid å være flink og forholdt meg til en plan/diett dersom det var en grunn til det. Konkurranse eller rett og slett et konkret mål. Nå spiser jeg grønnsaker hver dag og jeg spiser opp til seks måltider om dagen. Store og små igjennom hele dagen.

NOKADIETTEN  er noe jeg bruker hver dag, men jeg går ikke på en diett, men jeg spiser 1-3 måltider fra NOKA hver dag. Og sjokolade er min beste venn men også min største fiende. Jeg spiser sjokolade ganske ofte fordi jeg rett og slett elsker det. Ikke i mengder i ukedagene, men jeg unner meg litt med god samvittighet.

 

 

4. Hvor i utlandet har du vært?

Jeg har vært i London 10 ganger. Kun via jobb da jeg har vært på frisørmesser og kurs. Da jeg var daglig leder var jeg der på møter, kurs og store fester. Jeg har vært i Alanya 4 ganger på sommeren. Garantert sol og en billig ferie. Men nå kommer jeg ikke til å reise dit noe mer. I så fall ikke med det første.

Ellers har jeg vært i Bulgaria, Puerto Mogan, Lanzarote, Frankrike, Sverige, Danmark, Luxembourg, Riga, Belgia og Gdansk.

 

Bulgaria

 

Gdansk

 

5. Beskriv deg med 5 ord.

Målbevisst, følsom, omtenksom, snill og strukturert. Dette var ikke enkelt altså. Det er så vanskelig å finne de rette ordene om seg selv. 3 positive ord hadde jeg greid å sagt med en gang, men 5 var verre. Det tok litt tid å finne de to siste.

Men, ja. Målbevisst og strukturert er jeg fordi jeg har overbevist meg selv om at jeg greier mye mer enn jeg hadde trodd. Studere, være daglig leder og drive en salong greide jeg, og ikke minst det å studere et fag som jeg opplever som gresk (les matematikk) der jeg greide å jobbe meg opp til karakteren 4. Det må jeg bare få lov til å være litt stolt over. Og ikke for å snakke om de andre fagene jeg har tatt via nettstudiet. (Snart i mål…).

 

 

Følsom er jeg fordi jeg kan begynne å gråte dersom folk forteller meg en historie som rører meg. Hallo – jeg griner når folk synger bra på norske talenter liksom..Ja, jeg vet. Drit flaut(!!).

Snill og omtenksom fordi jeg bryr meg virkelig om de som er rundt meg og jeg prøver så godt jeg kan å vise det. Selv om jeg bærer på en sekk med dårlig samvittighet over å ikke ha nok tid til vennene mine. Jeg er ikke den som løper ned dørene til vennene mine nå som jeg har studert og jobbet som en helt. Så der er jeg kanskje ikke så omtenksom sånn sett, men dette er jo noe som går begge veier. Men jeg sender i så fall en melding for å vise at jeg tenker på de.

 

 

Det var svaret på fem av spørsmålene som kom inn. Noen av de andre får dere svar på om litt, og noen kommer det egne innlegg på. Håper dere som har sendt inn spørsmål satte pris på de svarene dere fikk, og til dere andre, at dere opplevde at dere ble litt bedre kjent med hun bak bloggen. Skulle du lure på noe, bare legg igjen en kommentar så blir det med på et annet innlegg.

 

Ha en super dag videre.

 

#spørsmålsrunde #blogg #blogger #personlig #foto #bildet #photo #spørsmål #inspirasjon #motivasjon #helse #trening #student #studiekompetanse

-Randi Annette-

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg