MIN HISTORIE – GRIPENDE FOR MANGE

Jeg har vært litt frem og tilbake med tanke på om jeg skulle skrive noen ord om akkurat dette med min historie, eller ikke. Men jeg kjenner jeg bare må få sagt takk og ikke minst fortelle hvor mange hyggelige mennesker som finner der ute. Noen av dere fikk kanskje med dere det innlegget Adressa og Trd.by postet om meg med tanke på morsdagen. Det å bli spurt om å dele noe slikt offentlig følte jeg at jeg vant mer på enn hva jeg ville tape. Så jeg lot meg intervjue.

 

 

 

 

 

Det har vist seg å være noe jeg slettes ikke skulle angre på. Jeg har fått så utrolig mange flotte tilbakemeldinger, enda det er to måneder sider. Kunder av meg forteller meg hvor sterkt av meg det var å dele, folk jeg treffer som jeg ikke har spesiell kontakt med tar seg det bryet å nevne det. Jeg hadde absolutt ikke ventet meg så mye positivitet eller oppmerksomhet rundt det så lenge etterpå. Jeg setter enormt stor pris på det.

 

 

 

 

Jeg har også vært i kontakt med de som kunne fortelle at de kjente seg igjen i noe av det jeg hadde formidlet. Slike samtaler blir veldig gode og nære. Vi har hver vår historie, men samtidig så har vi noe til felles. En sårhet og et tomrom som vi aldri vil bli kvitt. En sorg vi må lære å beherske og bare godta at den vil være der – for bestandig.

 

 

 

Det er ikke bare å lukke øynene å drømme seg vekk, så er alt slik det kanskje burde ha vært. Å lukke øynene fordi vi ikke takler å se sannheten, slik den faktisk er. Det er heller ikke lurt å holde for munnen å tie, for det å prate og være åpen kan hjelpe utrolig mye. Ørene kan vær fristende å holde for fordi vi ikke vil høre det som er utenfor, bare være i vår egen boble. Men ved å åpne seg ovenfor en venn, familie og lignende kan være nyttig.

 

Vi har alle vår historie.

 

#morsdag #mor #Mamma #død #sorg #bilder #foto #trdby #adressa #photo #trondheim #Morsdagen #opplevelse #samfunn #kjærlighet

-Randi Annette-

6 kommentarer

Siste innlegg