DET KOMMER SEG – SAKTE MEN SIKKERT

Det gjelder virkelig å holde tunga rett i munnen om dagen. Dagene går i ett og plutselig er det midt i den hektiske perioden med eksamener og den slags. Jeg føler dagene går raskere enn noen gang, og jeg vet ikke om det er et godt tegn eller ikke. Men det som må gjøres – må gjøres.

 

Jeg tror jeg har knekt en kode, i så fall så er jeg på vei til å gjøre det. Den innebærer at jeg har kommet inn i den nye hverdagen, noe jeg nå har etterlengtet lenge. Men det er jo slik med det aller meste, man trenger ofte litt tid før man kommer inn i nye rutiner.

 

 

Jeg må også få si at jeg kjenner det er rart å ikke være så mye på jobb som tidligere. Nå ser jeg mine medarbeidere knapt noen timer i uken. Og jeg har såpass fulle lister så jeg rekker ikke å føre noen samtaler heller. Bare hei og ha det. Jeg kjenner også det at jeg elsker frisørfaget når jeg står der å jobber. Hyggelige kunder, kreative arbeidsoppgaver og en god atmosfære. Men igjen, så har jeg blitt kjent med såpass mange flotte medstudenter, at jeg koser meg i grunn med den nye hverdagen jeg har fått også.

 

En fin kombinasjon som jeg vet jeg kommer til å trives med på sikt også. Det er jeg overbevist om.

 

Nå skal jeg i forelesning der faget er Markedskommunikasjon. Det faget liker jeg godt, så denne dagen ser jeg frem til. Og til kvelds blir det en treningsøkt, dersom hodet er med på den tanken om åtte timer. Det vil vise seg.

 

Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg