Å HOLDE NERVENE I SJAKK

Da ble det plutselig lørdag igjen, og jeg kan ikke tro det. Det er faktisk ikke så veldig bra at tiden går så fort, fordi jeg er så sykt nervøs over alle de tøffe eksamenen jeg skal ta om kort tid. Det er skikkelig skummelt og jeg blir nervøs (mildt sagt) av dette. Men jeg bruker som oftest å få en faen inne i meg når jeg står ovenfor krevende tider, så den skal jeg nok finne den gangen her også.

 

 

Jeg kjenner det skal bli godt å jobbe litt nå i dag. Koble av skolen helt og bare fokusere på det jeg kan aller best, nemlig hår. Det er alltid like godt å komme på den trygge og fine arbeidsplassen min, noe jeg setter stor pris på at jeg har. Jeg har faktisk jobbet der i snart to år nå, det slo meg plutselig her og nå. Ja, om ikke dagene går, så går i så fall årene. Jeg synes ikke det er lenge siden jeg var daglig leder der jobbet i over ni år. Mye har også skjedd på den tiden.

 

 

Ikke bare hvor jeg jobber og hva jeg gjør nå, men generelt – livet.

Jeg har lært så utrolig mye av meg selv de siste årene, og jeg liker den personen jeg har blitt mer og mer. Mye tryggere, mer bein i nesa og ikke minst, jeg vet hva jeg vil her i livet.

 

Det var dagens – lag dere en riktig god dag.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg