DEN BESTE BURSDAGSGAVEN <3

Som mange kanskje vet så hadde jeg bursdag i går, og jeg er jo ganske kjent for å gjerne snakke lenge om det i forkant, og gjerne også i etterkant. Ja, jeg elsker bursdagen min utrolig mye, så det er ikke så vanskelig å gå glipp av den. Med mindre du ikke er på sosiale media eller følger med meg noe spesielt da.

 

I går hadde jeg en topp dag fra start til slutt. Startet dagen med å jobbe med eksamen med en jeg studerer med, og her satt vi å spiste kake, drakk kaffe og løste noen eksamensoppgaver sammen. Fra halv ni og to timer utover. På BI ble jeg møtt av mine gode venner med hurra, hei og hopp. Nesten i så fall. De truet med å gå til foreleseren å fortelle at jeg hadde bursdag, slik at alle 200 elevene kunne stirre på meg.. Eller i verstefall synge (!!). DET hadde jeg blitt super flau av, så jeg er glad de ikke gjorde det (da hadde jeg seriøst sklidd av stolen, og blitt der….)

 

Vel hjem etter en lang dag skulle jeg sette meg ned for å spise middag. Og plutselig hørte jeg noen tok i døren – det var kjæresten min. Der kom han med et bredt smil og pakke til meg.

Bildene tok jeg av han da vi var ute på en tur i marka. Se så kjekk og flott han er. Verdens beste og snilleste <3

 

Det er nesten for godt til å være sant tenker jeg. Hvem er det som reiser til meg på kvelden for å se meg noen få timer, for så å reise tidlig (04.45) dagen etter… Jo, min kjæreste.

 

 

Man må regne med at det blir litt av disse blogginnleggene i denne fasen vi nå er inne i. Vi må jo bare nyte det. Det er nok tristhet, depresjon og folk som sliter i dag. Så da skader det vel ikke med litt kjærlighet – gjør det vel?!

 

 

#bursdag #kjæreste #Kjærlighet #Overrasket #overraskelse #besøk

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg