Brrr- som jeg fryser om dagen. Håpløst

Det er slik at jeg nesten synes synd i meg selv nå. Men det er jo ikke det – ikke litt heller. Jeg velger jo selv det å sykle nå på vinteren, men det er så himla kaldt. Det frister ikke å få den kalde og kjipe luften i ansiktet. Jeg stivner bare ved tanken. Men det som veier opp er det å slippe å vente på bussen til en hver tid. Det er så verdt det å sykle, med tanke på det.

 

I dag skal jeg bare en kjapp tur på jobb, før jeg skal hjem igjen å lese til eksamen. Det er bare to dager igjen til det smeller, så jeg må lese, lese og lese. Jeg har allerede lest litt i fra morgenen av i dag, men nå tok jeg meg et lite pust i bakken før jeg skal ut å sykle.

 

Det er så kaldt. De sier det er bare å kle på seg. Men på en sykkel trenger man mer utstyr og andre typer klær. Bra jeg kan ønske meg litt til jul nå,

 

 

Jeg tenker det er bare å få på seg pannebåndet, to par hansker, skjerft, regnbukse (jeg mangler sykkelbukse som kan brukes istedenfor…) og skjerf.  Brr.. Fryser bare ved tanken. Her ligger jeg i sofaen å taster med to pledd over meg. Varmen har jeg skrudd opp, men det tar litt tid. Det blir nok varmt til jeg kommer hjem.

 

 

Brr- som jeg fryser…

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg