SLIK ER STÅA – MÅLET ER I SIKTET

Jeg føler ikke jeg henger med i det hele tatt. Jeg har bokstavlig stengt meg inne i min leilighet og har ikke vært utenfor leiligheten annet enn det å gjøre noen ærend. Som for eksempel det å gå med søppel og handle mat. Siden mandag formiddag har jeg bare vært hjemme. Tirsdag hadde jeg hjemmeeksamen og var helt kake etterpå. Jeg sov 10 timer i strekk natt til i går. Og i dag har jeg nok en eksamen, og jeg sov nesten ni timer i natt. Nei jeg må nesten bare le litt. 

 

Jeg tar dette så seriøst at jeg har ikke tid til å gjøre annet enn å lese, spise og sove. Jeg har hatt besøk nesten hver dag av studenter som skal ha de samme eksamene som meg, så vi har lagd oss middag, kjøp oss julebrus og koset oss skikkelig. Vi må nesten lage rom for det i denne situasjonen. Jeg er så glad for at jeg har så stor leilighet som jeg har, så jeg kan sitte hjemme å jobbe, samtidig som jeg kan ha besøk.

 

 

Om litt får jeg besøk av to jenter som også skal ha eksamen rundt samme tidspunkt som meg, rundt klokken fem og utover. Så det blir greit å få andre syn på ting og ikke minst veksle synspunkt og skape en diskusjon. Jeg lærer mye av meg selv, men også det å snakke høyt og få frem gode svar på ting. Så jeg er skikkelig klar for å legge inn en god innsats nå.

 

Jeg har allerede jobbet i to timer på egen hånd nå, å skaffet meg en god oversikt over ulike temaer jeg må fokusere mest på nå, så jeg bruker tiden min riktig.

 

 

Etter i dag er det kun to eksamener igjen, og jeg kan nesten ikke tro det. De verste er også unnagjort etter i dag, så jeg kjenner at jeg trekker litt på smilebåndene nå, men jeg kan ikke senke skuldrene riktig enda. Jeg har fortsatt to eksamener igjen og en stor jobb å gjøre.

 

Strenge Randi Annette – hun er forferdelig streng, men så glad jeg er for det. Setter seg mål, er beintøff mot seg selv, men jeg skal få resultater som viser at det var en lur strategi. Ingen innsats – ingen resultat. Her er det ikke noe hvilehjem, selv om jeg har hatt dager med feber. Give it all – or go home!

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg