JEG LÅ UNDER KNIVEN -KOMISK PÅ SITT VIS

Denne dagen har jeg virkelig sett frem til. Ikke bare fordi jeg hadde fem eksamener som var fullført, men at jeg skulle til legen for å legge meg under kniven. Ikke de store greiene eller noe alvorlig, men jeg hadde noen føflekker jeg ville fjerne på grunn av at de var vonde og hadde blitt mørkere. Så i dag har jeg altså lagt meg under kniven.

 

Om jeg var redd? Nei, jeg trodde ikke det skulle gjøre noe vondt. Selv om mange kunne fortelle meg at det var forferdelig vondt….

 

Legen og assistenden pratet over hodet mitt der jeg lå Også begynte inngrepene. Jeg braste ut i latter, noe som fikk de til å undre på hva det var som gjorde at jeg lo. Jeg måtte fortelle det som det var:

“Jeg føler jeg bare ligger her å kjenner at dere plukker av meg små greier, litt som at den skal bort, den skal bort.. Skal vi se. Ja, vi tar litt her og litt der…..

 

Det endte opp med at vi alle tre lo skikkelig. Jeg kunne ikke dy meg. Jeg måtte så klart fortelle hva som foregikk i mitt hodet.

 

 

Ikke nok med det. Jeg fikk høre at jeg ikke kunne dusje på 3 dager. Det vil si, over kroppen så jeg kan heldigvis dusje – men ja, dere skjønner. Jeg har på flytnede plaster inkludert plaster. Så jeg så sånn passe fornøyd ut opp på legen, å sa alvorlig: Ja, ja – jeg får nå i det minste vasket meg til jul…”

 

Nok en latterkule på legen. Haha – han er så rå. Skikkelig bra humor – eller tør, alt ettersom hva min humor er…

 

 

Men nå er jeg kvitt 4 føflekker. Og da slipper jeg å ha det vondt og ikke minst være redd for fargeforandringene. Eller, prøvene er sendt inn så vi får se da… Regner med de var fine.

 

Nå sitter jeg forresten med en boks pepsimaxx GINGER – den er så digg. Også har jeg en pose med smågodt, og ser på julefilm. Levende lys, har jeg her , samt at føttene ligger på en pute etter en heftig arbeidsdag. 

 

Ikke må jeg tidlig i seng heller, fordi jeg har nemlig SKOLEFERIE.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg