ENDELIG JULEFERIE – MED TAPAS PÅ BORDET

Med tente lys, dekket bord og noe godt i glasset, var vi klar for å sette oss til bords med ulike retter. Krabbe og karbbeklør, maispure og baconsnurret dadler. Det kaller jeg en fantastisk start på julen. Det blir sikkert mer enn nok julemat, så det er godt og ikke minst enkelt med tapas. Vi hadde tenkt å lage enda flere retter, men i og med at vi var tre stykker, så fant vi ut at det holdt i massevis.

 

 

Pappa passer på å tenne masse lys. Det blir så koselig da – sier han.

 

Dadlene måtte stekes bare litt til, sa vi. Så brente de ble – sa vi. Mmm, så godt de smakte – sa vi.

 

Alt var så fantastisk. Krabben stod pappa for. Det er virkelig luksus med sjømat.

 

 

 

 

 

 

Haha, se så brente de ble – men det kjentes ikke. Det var veldig godt.

 

 

 

Jeg har juleferie jeg. Enn det… Magisk.

 

God jul da dere.

 

-Randi Annette-

6 kommentarer

Siste innlegg