Med tente lys, dekket bord og noe godt i glasset, var vi klar for å sette oss til bords med ulike retter. Krabbe og karbbeklør, maispure og baconsnurret dadler. Det kaller jeg en fantastisk start på julen. Det blir sikkert mer enn nok julemat, så det er godt og ikke minst enkelt med tapas. Vi hadde tenkt å lage enda flere retter, men i og med at vi var tre stykker, så fant vi ut at det holdt i massevis.
Pappa passer på å tenne masse lys. Det blir så koselig da – sier han.
Dadlene måtte stekes bare litt til, sa vi. Så brente de ble – sa vi. Mmm, så godt de smakte – sa vi.
Alt var så fantastisk. Krabben stod pappa for. Det er virkelig luksus med sjømat.
Haha, se så brente de ble – men det kjentes ikke. Det var veldig godt.
Jeg har juleferie jeg. Enn det… Magisk.
God jul da dere.
-Randi Annette-
Så koselig. Ønsker deg en god velfortjent juleferie sammen med dine kjære


Juleklem fra Tonje R N
Anonym: Åh så hyggelig å få en kommentar og hilsen fra deg <3 God juleklem til deg. Hils alle i familien - ser frem til nyttårslunsjen
Hjemmekoselig. God jul på deg.
Atle Lundhaug: Veldig koselig
Takk 
Ååh, tapas er så utrolig godt! Håper du får en fin julehelg
Silje: Det er skikkelig godt! Ble litt tapas til frokost også
Hehe. Håper du får en fin jul. 