SØNDAGSMODUS – EN HEKTISK HELG ER OVER

Denne helgen har egentlig gått i ett. Fredag var det full rulle med skole, trening og besøk. I går ble det litt shopping og studie, før det ble bursdagsfest hos en venninne. Det var utrolig hyggelig. Ren jentefest – det vet vi alle jenter er ubeskrivelig morsomt.

 

Og i dag har jeg studert litt og ellers slappet av etter en typisk søndagsmiddag, nemlig sodd. Enklere blir det ikke. Sodd er jo utrolig godt og veldig enkelt.

 

Søndagsmodus 

 

Det er så typisk at slike gode helger går så fort. Utrolig fort også. Plutselig er det liksom over. Men jeg har jo vært på en del besøk både i og utenfor byen, samtidig i en bursdag, så jeg må egentlig si meg fornøyd. Dagen i dag har virkelig vært svært rolig. Det har egentlig vært utrolig godt. Vanligvis kan jeg bli litt stresset og urolig av å ikke gjøre noe som helst – en hel dag. Men jeg liker å tro at det å slappe helt av er nødvendig og fint også.

 

I morgen kommer hverdagen igjen så jeg skal bare nyte tiden og slappe av resten av kvelden. Snart begynner også Farmen Kjendis.

 

Flere som skal se det i kveld?

 

Uansett, kos dere. I morgen er hverdagen her igjen.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg