JEG BA OM EN UTFORDRING OG JEG FIKK DET.

I kveld hadde jeg en personlig trener time på 3t Ilsvika sammen med Lars. Jeg har vært på gruppetimene hans noen ganger før og jeg vet godt at han er tøff. Men jeg skulle få kjenne på det å være ene og alene om kveldens trening, der kun jeg var i fokus. Om det var tøft? Ja. Ba jeg om en utfordring? Ja. Angret jeg? Faktisk ikke. Jeg fikk både en stor opptur og en stor nedtur.

 

Tightsen på bildet er sponset av Brazfit.

 

Mine svakheter kom ganske tydelig frem, i så fall for min egen del. Jeg har jo alltid sagt at jeg misliker kondisjonstrening, noe jeg også gjør. Og det var kanskje det jeg slet aller mest med. Hodet slo seg liksom ikke helt av slik jeg bruker å få til. Det vil si, bare la kroppen jobbe og stå løpet ut. Det var kanskje mange faktorer til det. Jeg var inne i hele går og i hele dag og studerte. Så kroppen fikk kanskje en pang-start. Pluss at kroppen knapt har kjent på blodsmaken siden november.

 

Et gammelt og dårlig bildet. Men det får duge.

 

Men nå er det nytt år med nye muligheter. Jeg har allerede satt meg noen hårreisende mål, men jeg tør faktisk ikke å dele de med dere riktig enda. Jeg må bare fordøye det selv først. Jeg har nemlig gått av skaftet…..

 

 

Og med det ønsker jeg dere en riktig flott kveld.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg