Å OVERGÅ SEG SELV – DET GJORDE JEG I DAG

Jeg vet ikke helt hva det kan sammenlignes med, men det jeg vet, er at det kan sammenlignes med det man virkelig ikke liker. Det som er i mitt tilfelle for eksempel, er at jeg misliker stertk å løpe, ro og alt som har med ren kondisjonstrening i gjøre. Så formin del så er det helt forferdelig og det er noe jeg bevisst har unngått å gjøre.

 

Men i dag så tok jeg tak i utfordringen, og meldte meg på Tredemølle på 3T- Ilsvika, 45 minutter.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

 

Styrketrening står nærmest hjertet mitt, og det har det alltid gjort. Ballspill og kampsport har også stått meg nært. Ballspill har med kondisjon å gjøre – ja. Men der handler det mer om konkurranse og lek for min del. Variasjon og kreativitet om jeg kan beskrive det på den måten.

 

I dag kom smilet på etter noen få minutter. Jeg likte faktisk å løpe intervaller. Men det var uten tvil enklere når man stod sammen om å løpe. Hadde jeg vært alene, ville det blitt tyngre. Sammen er vi sterkere- sies det.

 

I det jeg nå skriver, ser jeg faktisk at synet mitt er litt vakt og jeg svetter litt. Hodepine har jeg også fått. Jeg tror jeg tok meg skikkelig ut i dag. Havregrynsgrøt og kaffe gjør nok susen nå.  Jeg kjenner ikke alltid mine grenser. Jeg tenekr alltid at jeg klarer litt til, litt tyngre og litt mer. Så får jeg svi for det med dårligere syn og hodepine…. Det høres kanskje ikke så lurt ut, men….

 

Da er det bare å kle på seg om litt å sykle til skolen, før det blir å jobbe til i kveld. Og da var dagen plutselig over. Det går virkelig i ett om dagen……..

 

Hva gjorde du sist gang du overgikk deg selv? Eller har du et mål eller et ønske om å overgå deg selv?

 

Lykke til.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg